Nytt arrangemang

Välkommen att anmäla ditt arrangemang i formuläret nedan

När du skickar in formuläret godkänner du att informationen publiceras på denna webbplats. Fält markerade med * är obligatoriska. Observera att det är arrangemanget du anmäler. Är ni flera arrangörer ska ni göra en gemensam anmälan. Senast den 1 november 2023 behöver du anmäla ditt arrangemang.

Vad händer när du skickat formuläret?

När du tryckt ”Skicka” ska du få upp en bekräftelse direkt här på hemsidan där det står ”Tack för ditt meddelande. Det har skickats.”.

Om du istället får upp en text om att tvingande uppgifter saknas och det står ”Ett eller flera fält har ett fel. Kontrollera och försök igen.” måste du fylla i dessa uppgifter. Observera också att anmälningsformuläret enbart är till för att anmäla nya arrangemang. Det kan ta ett par dagar innan arrangemanget syns på hemsidan då vi behöver göra en del manuellt arbete innan det läggs ut.

Behöver du göra en ändring?

Vill du göra en ändring i ett tidigare inskickat program skickar du istället en e-post till arkivensdag@riksarkivet.se. Märk e-posten med län, kommun och rubrik. Ange sedan tydligt vilket arrangemang du vill ändra och vad som ska ändras. Du kan anmäla ändringar till den 8 november 2023, därefter görs akuta ändringar i mån av tid.


  Ange gärna besöksplats och ort i rubriken, t.ex. “Välkommen till Arkivens dag på Kommunarkivet i Strängnäs”

  Län

  Kommun

  Kommun

  Kommun

  Kommun

  Kommun

  Kommun

  Kommun

  Kommun

  Kommun

  Kommun

  Kommun

  Kommun

  Kommun

  Kommun

  Kommun

  Kommun

  Kommun

  Kommun

  Kommun

  Kommun

  Kommun
  Behöver bara anges om arrangemanget pågår flera dagar eller sker en annan dag än den gemensamma Arkivens dag. I möjligaste mån bör arrangemanget genomföras under det officiella datumet.
  Om öppettiderna varierar, var noga med att ange öppettider för varje plats och/eller dag i beskrivningen.


  Beskrivning av arrangemanget, med tilltal direkt till besökaren. Arrangemang inom Arkivens dag har alltid fritt inträde.


  Ange i punktform med starttid, t.ex:

  10:00 Föredrag om idrottsarkiv, Per Persson

  11:00 Visning av magasinen


  För besökare, ej Box- eller postadress.


  Tilläggsinformation vid behov, om inte besöksadressen räcker till.


  HissRamperSkötbordParkering för rörelsehindradeBarnvagnsparkeringTillgänglighetsanpassad toalettRullstolsanpassade sittplatserHörselslingaSyntolkade visningarTeckentolkade visningar


  Vid samarrangemang, ange samtliga arrangörer.

  Namn

  Telefonnummer

  E-postadress


  Ange endast en (1) länk. Kopiera in hela länken från webbläsaren